LEADER

Ajuts Leader per al foment de la diversificació econòmica de les zones rurals

LEADER

La noguera CÀMPING s’ubica a la comarca de La Noguera, a Lleida. Una comarca fins ara poc explotada turísticament, però amb un gran potencial. Disposem de zones d’aigua i muntanya amb unes temperatures mes elevades que als Pirineus que permeten allargar les temporades de primavera i tardor. Concretament estem situats davant de l’embassament de Sant Llorenç de Montgai. Aquesta ubicació és beneficiosa a l’hora de vendre la natura, la sostenibilitat i un allotjament encantador.

El projecte 2017

La nova iniciativa consisteix en la creació de nous serveis per als nostres clients i la millora de certes zones del càmping. Concretament la construcció d’una pista de pàdel per tal influir un nou espai esportiu a les nostres instal·lacions. També, la creació d’un parc infantil d’aigua pròxim a la zona de piscines d’estiu, per tal de buscar noves activitats lúdiques per a nens de totes les edats durant l’època estival. Per últim, la construcció d’un mur de pedra per consolidar el terreny.

El projecte 2018

La nova iniciativa consisteix en l’ampliació del nombre d’allotjaments del càmping i la millora de certes zones del càmping. Concretament en la compra de vuit mòbil-homes nous per tal de cobrir la demanda creixent d’aquest tipus d’allotjament, a mes a mes, de crear noves zones de barbacoes. També, la creació de nous accessos a diferents zones del càmping per tal de tornar-lo mes pràctic als vianants. Per últim, la construcció d’un mur de pedra per consolidar el terreny.

Volver arriba